Verkoop

Wat bieden wij?

Wij leveren een uitgebreid pakket lasmaterialen en las en snijmachines, dat voortdurend wordt aangepast. Wij leveren WECO, Weldtronic en TLA. Ook andere merken zijn bij ons leverbaar. Onze Mig/Mag lastoortsen zijn van het topproduct Forpex. Tig toortsen worden gemaakt door Force, volgens onze specificaties. De plasma toortsen worden speciaal voor ons samengesteld, onder ons eigen Vulcanic label. Onze A-merk reduceerventielen en snijbranders zijn van de hoogste kwaliteit. De lasbenodigdheden en veiligheidsmaterialen zijn van Vlamboog, Speedglas, Cepro en ons eigen label Vulcanic.

Sinds de start van ons bedrijf in 1998 hebben we ons toegelegd op reparaties en verkoop. Dat heeft ons veel kennis opgeleverd over de werkelijke kwaliteit van de materialen en apparatuur. Hierdoor kunnen wij u een optimaal passend product aanbieden.

De prijs alleen is niet bepalend. Veel belangrijker is dat het product voldoet aan uw verwachtingen. Onze nazorg staat garant voor jarenlange tevredenheid van het product. In overleg met u kunnen wij de specificaties van de apparatuur aanpassen.

Onze filosofie is een positieve bijdrage te leveren aan de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Het streven is milieuvriendelijk te werken.